luni, 24 septembrie 2007

Astept un pur si simplu

Lucrurile sunt mereu complicate, probabil din cauza evolutiei noastre.. in timp ce omenirea incearca sa cucereasca spatiul cosmic, sa scape de poluare si gunoi, sa opreasca foametea si saracia.. fara sa vrea.. mai face si altele.
Daaaa.. in 2007 cam tot ce se poate e complicat la maxim, nu mai exista nicaieri un pur si simplu, totusi noi cei rabdatori si ganditori plantam samanta de pur si simplu. Alegem cel mai bun sol .. sufletele noastre si sufletele celor apropriati noua. Asteptam cu mare interes sa rasara ceva .. orice .. si cand rasare avem grija sa`i acordam atentie si tot ce ii trebuie ca sa se faca mare. Noi cei care ne`am indragostit de simbolism si am crescut cu povara parintilor nostri de a complica totul. Bunicii s`au bucurat de pur si simplu .. dar parintii au dus totul mai departe, acum noi incercam sa ne intoarcem la origini.. vrem pur si simplu sa zambim, sa ne indragostim, sa traim, sa murim.
Dar cum viata reala e departe de povestile frumoase, micutul nostru rasad se chinuie o vreme, se lupta cat poate.. si moare. Noi ne inarmam cu vicii si o luam de la capat, cel putin unii din noi .. ramanem tot mai putini, tot mai putini care plantam "pur si simplu" si asteptam sa creasca. Poate ca pana la urma solul nu este atat de bun sau poate ca si el se strica de la problemele ce ne inconjoara.

Rabdarea ne`a mai ramas. Frumosi nu suntem, dar suntem destepti rau.

0 comentarii: