marți, 22 ianuarie 2008

Grivei + ignoranta + prostie = love

Raluca este studenta la stiinte politice, pasionata de ce mai invart politicenii si partidele noastre, a intarziat la o intalnire cu prietenii vreo 20 de min ca sa vada discursurile politice cand Basescu a fost suspendat din functie. Deobicei fetele de varsta ei nu au foarte multe in cap .. ea are destule cat sa nu ma plictiseasca niciodata, drept urmare am cerut-o in casatorie o data.


Suntem un popor de ‘las-o ba, ca merge asa’. Pai atunci daca merge asa, sa suportam consecintele. Votezi cu fundul, cu fundul esti condus. Daca te numeri printre acei indivizi care spera intr-o schimbare, intr-o reformare a sistemului politic romanesc si implicit a clasei politice, daca esti sedus de discursuri electorale, de promisiuni si cai verzi pe pereti... sa stii ca esti un naiv. Lucrurile astea nu se vor intampla niciodata, aceasta non ‘Tara Soarelui-Rasare’ isi va urma cursul firesc si se va mai balaci ceva timp intr-o mocirla demult inceputa de comunisti si continuata de pseudo-democrati, superliberari si minti europenizate.
Grivei a intrat degeaba-n Uniunea Europeana, desteptarea tot nu s-a realizat si a inceput sa plateasca costurile gestului sau.. Face cum ii dicteaza stapanul, nu invers. Si cum stapanul isi urmareste propriul interes, Grivei sta degeaba la usa Inaltului Edificiu European .

0 comentarii: